С Ъ О Б Щ Е Н И Е

TEC
27.04.2011 / 13:52

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

 

През изминалия отоплителен сезон 2010 г. – 2011 г. в някои абонатни станции се установиха редица недостатъци по вътрешната инсталация (разводящи, вертикални щрангове за отопление и битово- гореща вода), която е част от собствеността на сградата етажна собственост. Поради тази причина някои от вертикалните щрангове не работеха с нужния капацитет, а живущите не се възползваха в пълна степен от предлаганата от Топлофикация услуга и съответно промоционални условия. В тези случаи Топлофикация направи редица компромиси за поддържане на добрите взаимоотношения.

За недопускане на такива случаи през следващия отоплителен сезон и занапред е необходимо да предприемете мерки за отстраняване на техническите неизправности. Удобен за Вас момент е настоящият, след приключване на отоплителния сезон.

Вътрешната инсталация е Ваша собственост и поддържането и в изправност е Ваш ангажимент. За привеждането й в състояние да изпълнява на 100% своите функции може да ползвате услугите на Топлофикация или на друга фирма.

“Топлофикация – Сливен” ЕАД изразява готовност срещу заплащане да извършва тази услуга.

Приетият от дружеството ред за извършване на услугата е следният: Писмено искане от страна на собствениците на сградата; Осигуряване на достъп до всички проблемни точки на уговорена предварително дата; Осъществяване на предварителна оценка от представители на Топлофикация за стойността на ремонта, включващ вид и приблизително количество материали, ориентировъчно време за изпълнение, цена за един човекочас с ДДС; Доставка на материалите (от ТЕЦ или от собствениците – по договаряне); Уговаряне период (време) на ремонта; Изпълнение. След изпълнението на база вложените материали и труд се издава фактура за направените от ТЕЦ разходи за ремонта. В зависимост от отклонението на предварителната оценка за разходи за труд е възможно увеличение на работните часове до 10 % от предварително определените.

 

 

От Ръководството

 
 

Copyright © 2008-2019 ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН ЕАД | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев