Вход
IMG-LOGO

Лоялни клиенти

Some text to be included


"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С НЕРАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ОМРЪЗНА ВИ ТОПЛАТА ВОДА ДА СВЪРШВА БЪРЗО! ИСКАТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ! НО…ИНСТАЛАЦИЯТА ЗА ГОРЕЩА ВОДА В СГРАДАТА НЕ РАБОТИ!!! НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ЗА ВАШАТА СГРАДА! ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ И КАНДИДАТСТВАЙТЕ, ние ще се свържем с Вас!!! НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е: - Ние финансираме труда за изграждане на нова инсталация, а Вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет, или - Запазва се съществуващата инсталация за БГВ, като ние финансираме труда, а вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет Трудът е изцяло за сметка на “Топлофикация-Сливен”ЕАД Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец, до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С РАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ПЛАЩАШ ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ??? ГОРЕЩАТА ВОДА В БОЙЛЕРА СВЪРШВА, ТОЧНО КОГАТО НЕ ТРЯБВА??? ЗА ДА ИЗБЕГНЕШ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, НИЕ ТИ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ!!! ПОБЪРЗАЙ И БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ 10, КОИТО ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ!!! Ще монтираме водомер за гореща вода БЕЗ ДА ПЛАЩАШ ЗА МОНТАЖА, като ние предлагаме варианти, а ти избираш най-добрия за теб: - Доставка на водомер от нас, с възможност за допълнителен монтаж на радиомодул; - Монтаж на закупен от теб водомер; или - Достави и монтирай водомера си сам като спазваш нормативните изисквания (помощен клип: https://youtu.be/lOa_mFxvVec ). Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД - ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
09.04.2019

Да помислим за бъдещето, като ползваме гореща вода осигурена от "Топлофикация - Сливен" ЕАД по екологично чист начин - САМО за 12 лв. на месец! Да пазим природата чиста - тя е извор на живот!

Виж повече
УЧАСТВАЙТЕ В КОНКУРСА И СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДА!
08.04.2019

На 28.08.2019г. „Топлофикация-Сливен” ЕАД ще чества 50 годишния си юбилей. Във връзка с това събитие, дружеството организира конкурс за изготвяне на слоган, който трябва да отговаря на следните изисквания: - Да бъде от едно изречение; - Да бъде свързан с дейността на дружеството; - Да има екологичен елемент; - Да бъде ясен и разбираем; - Да бъде уникален. До участие в конкурса се допуска всеки, който желае (без ограничения), като спечелилия конкурса ще получи награда СМАРТФОН GSM XIAOMI POCOPHONE F1 64/6 DS BLACK. Участвайте в конкурса, станете автор на нашето рекламно мото и спечелете нашата награда! Пожелаваме успех на всички участници! Предложенията си изпращайте на следния електронен адрес на дружеството – tecsliven50g@abv.bg до 25.07.2019г., като всяко предложение трябва да съдържа: - Текст, отговарящ на посочените изисквания; - Телефон за обратна връзка. Комисия от „Топлофикация-Сливен” ЕАД ще разгледа постъпилите предложения и ще излъчи победител в конкурса. Резултатът от класирането ще бъде оповестен до 19.08.2019г.

Виж повече