Вход
IMG-LOGO

Лоялни клиенти

Some text to be included


Национален телефон
21.08.2020

Национален телефон

Виж повече
Победител в конкурса за слоган
22.08.2019

Спечелената награда в обявения конкурс за слоган на "Топлофикация-Сливен"ЕАД беше връчена на победителката Мариана Атанасова от гр.Харманли на 20.08.2019г., а предложения от нея текст вече е мото на нашето дружество. Ето как г-жа Атанасова прие достойно спечелената награда СМАРТФОН GSM XIAOMI POCOPHONE F1 64/6 DS BLACK: "Много благодаря за прекрасния подарък!, Телефона е страхотен! Пожелавам ви още много пъти по 50 да внасяте удобство и комфорт в ежедневието на хората! А на екипа на Топлофикация Сливен желая здраве, късмет и много лични и професионални успехи!"

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С НЕРАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ОМРЪЗНА ВИ ТОПЛАТА ВОДА ДА СВЪРШВА БЪРЗО! ИСКАТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ! НО…ИНСТАЛАЦИЯТА ЗА ГОРЕЩА ВОДА В СГРАДАТА НЕ РАБОТИ!!! НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ЗА ВАШАТА СГРАДА! ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ И КАНДИДАТСТВАЙТЕ, ние ще се свържем с Вас!!! НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е: - Ние финансираме труда за изграждане на нова инсталация, а Вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет, или - Запазва се съществуващата инсталация за БГВ, като ние финансираме труда, а вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет Трудът е изцяло за сметка на “Топлофикация-Сливен”ЕАД Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец, до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С РАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ПЛАЩАШ ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ??? ГОРЕЩАТА ВОДА В БОЙЛЕРА СВЪРШВА, ТОЧНО КОГАТО НЕ ТРЯБВА??? ЗА ДА ИЗБЕГНЕШ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, НИЕ ТИ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ!!! ПОБЪРЗАЙ И БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ 10, КОИТО ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ!!! Ще монтираме водомер за гореща вода БЕЗ ДА ПЛАЩАШ ЗА МОНТАЖА, като ние предлагаме варианти, а ти избираш най-добрия за теб: - Доставка на водомер от нас, с възможност за допълнителен монтаж на радиомодул; - Монтаж на закупен от теб водомер; или - Достави и монтирай водомера си сам като спазваш нормативните изисквания (помощен клип: https://youtu.be/lOa_mFxvVec ). Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД - ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
09.04.2019

Да помислим за бъдещето, като ползваме гореща вода осигурена от "Топлофикация - Сливен" ЕАД по екологично чист начин - САМО за 12 лв. на месец! Да пазим природата чиста - тя е извор на живот!

Виж повече