IMG-LOGO

Лоялни клиенти

Some text to be included


КОНКУРС НА ТЕМА “ЕКО КОЛЕДА”
12.11.2020

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, От днес всеки жител на град Сливен може да се включи в коледния конкурс на „Топлофикация Сливен” ЕАД, наречен „ЕКО КОЛЕДА”. Идеята на конкурса е да преобразим част от предметите, които отиват за смет, като изработим от тях атрактивна коледна украса. Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя темата за един значим проблем на дневен ред, като го прави по забавен и вдъхновяващ начин. ПРАВИЛА: Правилата на конкурса са, че няма правила. Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне. Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка. В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници. На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди: 1 награда – 300 лв 2 награда – 150 лв 3 награда –декорация за коледната трапеза. Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети. „Топлофикация Сливен” ЕАД пожелава успех на всички участници и очаква с нетърпение всички свежи идеи.

Виж повече
Национален телефон
21.08.2020

Национален телефон

Виж повече
Победител в конкурса за слоган
22.08.2019

Спечелената награда в обявения конкурс за слоган на "Топлофикация-Сливен"ЕАД беше връчена на победителката Мариана Атанасова от гр.Харманли на 20.08.2019г., а предложения от нея текст вече е мото на нашето дружество. Ето как г-жа Атанасова прие достойно спечелената награда СМАРТФОН GSM XIAOMI POCOPHONE F1 64/6 DS BLACK: "Много благодаря за прекрасния подарък!, Телефона е страхотен! Пожелавам ви още много пъти по 50 да внасяте удобство и комфорт в ежедневието на хората! А на екипа на Топлофикация Сливен желая здраве, късмет и много лични и професионални успехи!"

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С НЕРАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ОМРЪЗНА ВИ ТОПЛАТА ВОДА ДА СВЪРШВА БЪРЗО! ИСКАТЕ ДА ПОЛЗВАТЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ! НО…ИНСТАЛАЦИЯТА ЗА ГОРЕЩА ВОДА В СГРАДАТА НЕ РАБОТИ!!! НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА ЗА ВАШАТА СГРАДА! ВЗЕМЕТЕ РЕШЕНИЕ И КАНДИДАТСТВАЙТЕ, ние ще се свържем с Вас!!! НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ Е: - Ние финансираме труда за изграждане на нова инсталация, а Вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет, или - Запазва се съществуващата инсталация за БГВ, като ние финансираме труда, а вие – необходимите материали и водомер с дистанционен отчет Трудът е изцяло за сметка на “Топлофикация-Сливен”ЕАД Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец, до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД НА 50 ГОДИНИ - ЗА КЛИЕНТИ В СГРАДА С РАБОТЕЩА ИНСТАЛАЦИЯ ЗА ГОРЕЩА ВОДА!
24.04.2019

ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН НА 50 ГОДИНИ ПЛАЩАШ ТВЪРДЕ МНОГО ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ??? ГОРЕЩАТА ВОДА В БОЙЛЕРА СВЪРШВА, ТОЧНО КОГАТО НЕ ТРЯБВА??? ЗА ДА ИЗБЕГНЕШ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ, НИЕ ТИ ПРЕДЛАГАМЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ!!! ПОБЪРЗАЙ И БЪДИ ОТ ПЪРВИТЕ 10, КОИТО ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ!!! Ще монтираме водомер за гореща вода БЕЗ ДА ПЛАЩАШ ЗА МОНТАЖА, като ние предлагаме варианти, а ти избираш най-добрия за теб: - Доставка на водомер от нас, с възможност за допълнителен монтаж на радиомодул; - Монтаж на закупен от теб водомер; или - Достави и монтирай водомера си сам като спазваш нормативните изисквания (помощен клип: https://youtu.be/lOa_mFxvVec ). Плащай за гореща вода само 12,00 лв. на месец до месец октомври включително. Нямаш ограничения в количеството!!!

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД - ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
09.04.2019

Да помислим за бъдещето, като ползваме гореща вода осигурена от "Топлофикация - Сливен" ЕАД по екологично чист начин - САМО за 12 лв. на месец! Да пазим природата чиста - тя е извор на живот!

Виж повече