IMG-LOGO
Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
23.05.2023

24 май е празник на българската култура, съхранена във времето. Ден за почит към Светите братя Кирил и Методий, създатели на славянската писменост. На този ден изказваме благодарност към всички, които пазят културно – историческото ни наследство и го предават на младите поколения, към всички наши учители и просветители за стремежа и усилията да съхранят културата и българската ни идентичност. Към всички наши учители, които непрестанно и неуморно работят за изграждане и развитие на съвременното общество. Пожелаваме на всички, никога да не стихва жаждата Ви за знания, защото вярваме, че тя е движещата сила към по – добро бъдеще.

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
15.05.2023

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 05.06.2023 г. до 30.06.2023г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден на климата
15.05.2023

Всяка година, на тази дата се отбелязва Световния ден за борба с климатичните промени. Изменението на климата е една от най - големите заплахи за живота на нашата планета. Глобалното затопляне води до неблагоприятни последици не само за човечеството, но и за природата ни. Ние смятаме, че ако всеки човек положи дори минимално усилие, можем да допринесем за по – дълъг пълноценен живот на нашата земя. Призоваваме всички Вас, бъдете икономични и отговорни. Не оставяйте водата да тече напразно, изключвайте осветлението и зарядните устройства, сведете до минимум шофирането на автомобил, посадете дърво. Нека с общи усилия помогнем на Земята да диша!

Виж повече
6 май – Гергьовден и Ден на храбростта и празник на Българската армия
06.05.2023

На този ден честваме празника на Българската армия, чийто път е осеян с величие и бойна слава. Заслужено отдаваме почит и признание на българските войни, защитавали с живота си свободата на България и правото за независимост. Посрещаме празника с чувство за гордост и признателност, към всички български офицери, сержанти и войници, доказали се със своята непоколебимост и решителност за отстояване на българския национален дух. „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД, отправя своите искрени пожелания към всички именници и техните семейства за здраве и сила. Нека Свети Георги Победоносец винаги бди над всички нас!

Виж повече
Ден на труда и международната работническа солидарност
01.05.2023

1 май е ден символизиращ солидарност и усърден труд. Чрез полагания почтен и честен труд, всеки от нас допринася за развитие и благополучие на нашето общество. Обръщаме се към всички Вас, с пожелание да бъдете здрави, трудолюбиви и борбени, да не забравяте, че всеки един човек е важен. Защото само с общи усилия и работа можем да градим достоен живот.

Виж повече
Край на отоплителен сезон 2022г. - 2023г.
27.04.2023

“Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД, Уведомява всички свои клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, обявява 30.04.2023г. за край на отоплителен сезон 2022г. - 2023г. При желание от страна на клиентите, отоплението в отделни сгради може да остане включено, като за това е необходимо да има решение на общото събрание на етажната собственост. На основание на това решение, упълномощеното лице подава заявление в дружеството.

Виж повече
Денят на Земята е
22.04.2023

В деня на Земята, година след година се трупат много въпроси, свързани с темите за климатични промени, унищожаване на екосистемите, замърсяване на водата и почвата, застрашени животински и растителни видове, изчерпване на невъзобновяеми ресурси. А ние трябва да си припомним, че промяната идва от нас. Всеки човек в днешния ден е отговорен за грижата за света. Майката Земя има нужда от нас, да я пазим, обичаме и да не я променяме. И тази година, „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” затвърди признателността си към заобикалящата ни природа, като посадихме 15 броя млади брезички – символ на новото начало и младостта. „Корените са клони долу в земята. Клоните пък са корени във въздуха” – Рабиндранат Тагор

Виж повече
Светли Великденски празници!
13.04.2023

Уважаеми клиенти и колеги, За предстоящият светъл християнски празник, приемете нашите искрени пожелания за здраве, щастие, любов, мир и спокойствие. Нека домовете Ви винаги да бъдат топли и уютни, да царуват разум, любов и взаимна грижа! От ръководството на „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД

Виж повече
Обява до заинтересованите лица и общественост
23.03.2023

На основание чл. 4, ал. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда (обн. ДВ, бр. 25/2003г, посл. изм. ДВ, бр. 67/2019г) „Топлофикация – Сливен-инж. Ангел Ангелов” ЕАД, гр. Сливен, Уведомява всички заинтересовани физически и юридически лица, че има следното инвестиционно предложение : „Инсталация за комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия от гориво биогаз” в поземлен имот с идентификатор 67338.603.61 по кадастралната карта на гр. Сливен, общ. Сливен. Телефон за контакти от страна на Възложителя – 044/622 722. При проявен интерес: становища и мнения, могат да се приемат на адрес: гр. Сливен, бул. Стефан Караджа” №23, „Топлофикация – Сливен-инж. Ангел Ангелов” ЕАД.

Виж повече

Архив новини