IMG-LOGO
Уреди от бъдещето
23.06.2022

Времето е ценно! Управлявай го разумно... https://www.youtube.com/watch?v=msg9gTwjmnI

Виж повече
Ден на енергетика
17.06.2022

Денят на енергетика е професионален ден на работниците и служителите в енергетиката

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
06.06.2022

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 08.06.2022 г. до 30.06.2022г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден за защита на околната среда
05.06.2022

5 юни – Световен ден за защита на околната среда За пръв път този ден е отбелязан през 1972г. на 5 юни, когато е първият ден на работа на Конференцията на ООН по проблемите на околната среда. В своята работа Общото събрание призовава държавите и организациите членки в ООН всяка година да провеждат мероприятия, стимулиращи и потвърждаващи стремежа им да опазват околната среда. Преди всичко, Световният ден за защита на околната среда е ден, в който да си напомним, че екологичните промени не са въпрос на личен избор, a всеки трябва да полага грижи за възстановяване и поддържане на екологично равновесие. Това може да се постигне и с нещо малко – организиране на велосипедни походи, засаждане на дръвчета, организиране на кампании за почистване и рециклиране. Всяка година денят се провежда с тема, която привлича вниманието върху остър, належащ проблем. Тази година, ние от „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД акцентираме на идеята за използване на продукти за многократна употреба. През месец юни, за клиентите и партньорите на дружеството сме подготвили подарък- чантичка за многократна употреба от естествен материал. Те ще заместят за дълъг период продуктите за еднократна употреба, които са с кратък полезен живот – седмица, ден или дори час. За информация – за разграждането на найлоновите торбички са нужни 400 години. Защото всичко е в нашите ръце!

Виж повече
1 юни - Ден на детето
31.05.2022

1 юни - Международния ден на детето. Ден на нашите деца, на нашето бъдеще, надежда и вяра в доброто и красивото. Това е денят с най – много слънце, детски усмивки и веселие. Родители, радвайте им се и ги напътствайте, за да бъдат достойни граждани на света. Тази година, ние от „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД решихме да изненадаме по – рано децата. По този повод се присъединихме към спортния празник, организиран в детска градина „Синчец” с подаръци, стимулиращи и развиващи детския ум и физическа активност на децата. „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД пожелава на всички деца безгрижно детство, изпълнено с много мечти и верни приятели.

Виж повече
24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност
24.05.2022

На този ден се отдава почит на светите братя Кирил и Методий, създатели на славянската писменост. Днес на кирилица пишат не само българите, а общо около 200 милиона души. Това е празника на духовното извисяване, на стремежа към усъвършенстване чрез постиженията на науката и културата. Честит празник на всички просветители, учители, ученици и дейци на културата! Пожелаваме Ви здраве, успехи и вяра! Няма нищо по – красиво от високия дух и нищо по – силно от знанието! Ръководството на „Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД

Виж повече
Съобщение за планов ремонт
20.05.2022

Уважаеми клиенти, във връзка с извършването на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град през периода от 08.06.2022 г. до 30.06.2022г. включително. Ръководството на Дружеството се извинява за създаденото неудобство.

Виж повече
Световен ден на климата
13.05.2022

Днес е 15 МАЙ – СВЕТОВЕН ДЕН НА КЛИМАТА На 15 май всяка година се отбелязва Световният ден на климата, който насочва вниманието към усилията за справяне с настъпилите промени и да намали въздействието в резултат на човешката дейност. Всяка година еколози и политици от цял свят координират действията си за намаляване тенденцията към глобално затопляне. Като граждани на света можем да спазваме някои препоръки, които биха имали ефект за подобряване на климата : - Изключване на зарядното от контакта - Намаляване на шофирането на кола - Смяна на крушките с енергоспестяващи - Икономисване на ток и вода - Засаждане на дръвчета Земята е нашият глобален дом. Нека се отнасяме към него, като към самите себе си!

Виж повече
Честит празник!
05.05.2022

6 май е! Гергьовден и Денят на храбростта и Българската армия. Ден, в който отдаваме почит пред храбростта на българските офицери, сержанти и войници, водени от делото на нашите предци. Защитавайки правото на българския народ за национално самоопределение, обединение и развитие, те вдъхват уважение и признателност. С двата празника, ние от „Топлофикация – Сливен – инж. Ангел Ангелов” ЕАД искаме да отправим своите пожелания към Вас и семействата Ви за здраве, смелост, целеустременост, вяра в доброто и благоденствие.

Виж повече
1 май е Ден на труда и на международната работническа солидарност
28.04.2022

Поздравления за всички, които работят за изграждането на красив, модерен и съвременен свят. Благодарим Ви, уважаеми колеги за честния и всеотдаен труд! Вярваме, че заедно, трудейки се упорито допринасяме за развитието на нашето дружество! Нека почитаме и уважаваме труда на всеки един от нас! Работете и бъдете здрави! "Топлофикация - Сливен - инж.Ангел Ангелов" ЕАД

Виж повече

Архив новини