Вход
IMG-LOGO

"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД - ИНФОРМАЦИЯ

16.05.2019

Засилен интерес към промоцията за битова гореща вода на Топлофикация Сливен

След началото на отоплителния сезон Топлофикация Сливен въведоха константна цена за услугата битова гореща вода. Според условията на промоцията клиентите плащат 12 лева на месец и ползват топла вода според нуждите си без ограничение в количеството.

От Дружеството обявиха, че обявената промоция се радва на засилен интерес и продължава да привлича вниманието на още клиенти и през месец май.

„В началото на месеца присъединихме една нова абонатна станция, което е поредното доказателство за успеха на промоцията и положителната оценка на жителите на гр. Сливен към условията, които им предложихме. Радваме се, че нашите съграждани осъзнават ползите от присъединяването им към услугите на Топлофикация и ги предпочитат пред другите начини за загряване на водата, течаща в домовете им. Преди да бъде обявена тази промоционална кампания, направихме редица анализи и проучвания, които ни показаха, че би трябвало да бъде успешна и убеди повече хора да се възползват от нашите услуги. Искам да използвам разговора ни, за да напомня на всички наши абонати, че всеки желаещ може да участва в нашия конкурс за изготвяне на слоган по случай петдесет годишнината на Дружеството. Той продължава до 25.07.2019 година, когато печелившият за най-добър ще получи награда – нов смартфон. Повече информация може да бъде получена на сайта на Топлофикация Сливен, на дежурния телефон, както и на място на касите в града.“ – коментира изпълнителният директор на Топлофикация Сливен Павлин Костов.