IMG-LOGO

ПОБЕДИТЕЛИ В КОНКУРСА "ЕКО КОЛЕДА"

18.12.2020

Уважаеми участници,

Избрани са победителите в коледен конкурс „Еко Коледа“, организиран от „Топлофикация Сливен". Идеята на инициатива, в която нямаше правила беше отпадъци от домакинствата да бъдат преобразени в атрактивна коледна украса.

Първо място печели-Ивина Иванова от ДГ "Валентина Терешкова" гр. Батановци, филиал с. Ярджиловци, група "Слънце". Нейната украса е сътворена от изгорели крушки.

Второто място е за Мария Василева. Тя е създала венец от пластмасови бутилки и коледно ангелче от бутилка декорирано с остатък от стар гирлянд, топка за игра и пластмасов капак от кутия за играчки.

Трето място в класацията заема Ивелина Пашова, която е направила две пингвинчета от пластмасови шишета, чорап и акрилни бои, висулка от стара изгоряла крушка и коледна елха от стари брошури."

Спечелилите първа и втора награда ще получат своите парични награди -съответно 300 и 150 лв. по банков път, а трета награда, която е коледна декорация ще бъде изпратена по куриер.

Наградите ще бъдат получени след като ни бъдат предоставени изработените украси / на място или по куриер на адрес гр. Сливен, бул Стефан Караджа 23, тел. 044622722/

"Топлофикация-Сливен" ЕАД пожелава на всички светли празници!


Снимки: