IMG-LOGO

"Топлофикация - Сливен" ЕАД на 50 години!

КОНКУРС НА ТЕМА “ЕКО КОЛЕДА”
12.11.2020

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
От днес всеки жител на град Сливен може да се включи в коледния конкурс на „Топлофикация Сливен” ЕАД, наречен „ЕКО КОЛЕДА”. Идеята на конкурса е да преобразим част от предметите, които отиват за смет, като изработим от тях атрактивна коледна украса. Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя темата за един значим проблем на дневен ред, като го прави по забавен и вдъхновяващ начин.
ПРАВИЛА:
Правилата на конкурса са, че няма правила. Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне.
Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка.
В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници.

На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди:

1 награда – 300 лв
2 награда – 150 лв
3 награда –декорация за коледната трапеза.
Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети.
„Топлофикация Сливен” ЕАД пожелава успех на всички участници и очаква с нетърпение всички свежи идеи.

Виж повече
Национален телефон
21.08.2020

Национален телефон

Виж повече
Победител в конкурса за слоган
22.08.2019

Спечелената награда в обявения конкурс за слоган на "Топлофикация-Сливен"ЕАД беше връчена на победителката Мариана Атанасова от гр.Харманли на 20.08.2019г., а предложения от нея текст вече е мото на нашето дружество.

Ето как г-жа Атанасова прие достойно спечелената награда СМАРТФОН GSM XIAOMI POCOPHONE F1 64/6 DS BLACK:
"Много благодаря за прекрасния подарък!, Телефона е страхотен! Пожелавам ви още много пъти по 50 да внасяте удобство и комфорт в ежедневието на хората! А на екипа на Топлофикация Сливен желая здраве, късмет и много лични и професионални успехи!"

Виж повече
"ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ЕАД - ДА ПАЗИМ ПРИРОДАТА ЧИСТА!
09.04.2019

Да помислим за бъдещето, като ползваме
гореща вода осигурена от "Топлофикация - Сливен" ЕАД
по екологично чист начин - САМО за 12 лв. на месец!
Да пазим природата чиста - тя е извор на живот!

Виж повече