IMG-LOGO
Край на отоплителен сезон 2020-2021
28.04.2021

„Топлофикация – Сливен” ЕАД уведомява своите клиенти, че поради затопляне на времето и наличие на условия за прекратяване на топлоподаването за отопление, обявява 30.04.2021г. за край на отоплителен сезон 2020г. – 2021г. Поради наличие на повече почивни дни, спирането на отоплението ще започне поетапно през първия работен ден след Великденските празници, като сметки за месец май ще се начисляват единствено, ако има отчетена топлоенергия от радиаторите, чрез ел.разпределителите и топломерите. За работещите щранг-лири няма да се начисляват такива. При желание от страна на клиентите отоплението в отделни сгради може да остане включено, като за това е необходимо да има решение на общото събрание на етажната собственост. На основание на това решение упълномощеното лице подава заявление в дружеството. За всички потребители на битова гореща вода в сграда етажна собственост - битови и стопански ще се запази стойността на пределната цена в размер на 9,00лв./куб.м. за месеците май и юни 2021г.

Виж повече
Поздрав по случай Великден
28.04.2021

ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО Наближава един от най-светлите християнски празници. Това е празник не само на възкресението на Христос, но и символ на нашата вяра в по-добрите времена, на нашата надежда в любовта към ближния и желанието ни доброто да се разпростре над света. Нека да приветстваме всичко, което е в светлината на възкресението, защото днес всичко е различно от това, което имахме вчера! Ръководният екип на ТОПЛОФИКАЦИЯ-СЛИВЕН ЕАД, пожелава на всички свои служители, клиенти, партньори и техните семейства здраве, щастие, любов, мир и спокойствие.

Виж повече
СЪОБЩЕНИЕ - БГВ
19.04.2021

Безспорен факт е, че топлата вода е неизменна част от домашния комфорт, а удобството тя никога да не свършва, изобщо не е за пренебрегване! „Топлофикация-Сливен” ЕАД уведомява, че пределната стойност за битова гореща вода от 01.05.2021г., остава непроменена – до 9.00лв/куб.м. с ДДС, за всички клиенти на дружеството, независимо от наличието на неразплатени суми.

Виж повече
Съобщение за авария
01.04.2021

Уважаеми клиенти, поради отстраняване на авария по топлопреносната мрежа, ще бъде спряно топлоподаването на 01.04.2021г. от 9:00ч. до 16:00ч. Спирането ще засегне ж.к."Дружба" бл.№2, 6, 7 и детска градина „Еделвайс“ Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство.

Виж повече
Зареди още