IMG-LOGO
Самоотчет
26.11.2020

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, Във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, през този месец отчет по домовете от наш представител ще бъде извършен САМО за електронните разпределители и апартаментни топломери с ВИЗУАЛЕН ОТЧЕТ (отнася се за СТАРИТЕ уреди). Призоваваме всички клиенти на дружеството в периода от 26.11.2020г. до 01.12.2020г., да извършат САМООТЧЕТ на своите водомери за битова гореща вода, като предоставят данните, по един от следните начини: - На телефона на отговорния за района инкасатор, чрез обаждане или SMS; - На някои от следните телефони: * 070089030; * 044/623 739; * 0884 483 861; - Изпращане на снимки чрез Viber на телефон 0884 483 861; - Попълване на форма за самоотчет на сайта на дружеството чрез следния линк: https://toplo.sliven.net/self-report За всички клиенти, несъобщили показанията на своите водомери, ще процедираме по следния начин: - Потребеното количество битова гореща вода ще се начислява по договорени количества.

Виж повече
Спиране на топлоподаването
18.11.2020

Уважаеми клиенти, поради отстраняване на авария по топлопреносната мрежа, ще бъде спряно топлоподаването на 18.11.2020г. от 9:00ч. до 17:00ч. Спирането ще засегне ж.к."Даме Груев" от бл.№17 и всички следващи номера, както и цялата централна градска част. Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство

Виж повече
КОНКУРС НА ТЕМА “ЕКО КОЛЕДА”
12.11.2020

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ, От днес всеки жител на град Сливен може да се включи в коледния конкурс на „Топлофикация Сливен” ЕАД, наречен „ЕКО КОЛЕДА”. Идеята на конкурса е да преобразим част от предметите, които отиват за смет, като изработим от тях атрактивна коледна украса. Рециклирането е предизвикателство в забързания начин на живот, който водим. В тази връзка конкурсът поставя темата за един значим проблем на дневен ред, като го прави по забавен и вдъхновяващ начин. ПРАВИЛА: Правилата на конкурса са, че няма правила. Използвайте стара чаша, за да я превърнете в красив свещник, ненужни дрехи, от които да ушиете играчки за елхата, опаковки от хранителните продукти, за да изработите цветен гирлянд и всичко, което ви хрумне. Направете снимка с телефона си и ни я изпратете до 15 декември на e-mail: toplo.sliven@abv.bg с основание „ЕКО КОЛЕДА”, като посочите три имена и телефон за връзка. В потвърждение, че сме получили Вашето предложение, ще получите Нашето свежо издание с много интересни идеи и рецепти за незабравими коледни празници. На 18 декември авторите на трите най-интересни идеи ще получат и своите награди: 1 награда – 300 лв 2 награда – 150 лв 3 награда –декорация за коледната трапеза. Развихрете въображението си и участвайте. Не чакайте последния момент. Забавлявайте се и дайте своя принос за една по – добра заобикаляща ни околна среда. Проблемът с екологията заема и ще заема централно място и в инвестиционната програма на „Топлофикация Сливен” ЕАД до пълното постигане на чисто производство. Конкурсът е повод да се замислим всички, да направим своята равносметка и да продължим напред с още по – ясни цели и приоритети. „Топлофикация Сливен” ЕАД пожелава успех на всички участници и очаква с нетърпение всички свежи идеи.

Виж повече
Начало на отоплителен сезон 2020 г. – 2021 г.
29.10.2020

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, Във връзка с понижението на температурите и наличие на условия съгл. Наредба за топлоснабдяване, считано от 02.11.2020 г. “Топлофикация – Сливен” ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2020 г. – 2021 г. Включването на абонатните станции ще се извършва в следната последователност: - детски градини, ясли, и учебни заведения; - болнични и здравни заведения; - жилищни сгради; - стопански потребители Във връзка с това е необходимо собствениците да напълнят отоплителната инсталация при отворени радиаторни вентили. Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. “Хаджи Димитър” 39. От Ръководството

Виж повече
Спиране на топлоподаването
27.10.2020

"Топлофикация-Сливен"ЕАД уведомява своите клиенти, че поради авария по топлопреносната мрежа днес 27.10.2020 от 9:00 часа до 19:00 часа ще бъде прекратено топлоподаването за целия град. Ръководството на дружеството се извинява за причиненото неудобство.

Виж повече
Зареди още